Fleksibel Frederiksberg bogholder

Sætter du også pris på et pris- og ansvarsbevidst bogholderfirma, som kan holde styr på dit regnskab, hvis du er placeret på Frederiksberg? Så skal du læse videre her, da Olsen Revision har flere kunder som er placeret på Frederiksberg, hvor de agerer bogholder.

Det er bl.a. også pga. fleksibiliteten at Olsen Revision har modtaget mange flotte udtalelser fra kunder. Du kan læse referencerne på Trustpilot, hvor vi ligger nr. 4 i kategorien Regnskab. I blandt de anmeldelserne finder du også kunder, som har brugt Olsen Revision som bogholder på Frederiksberg.

Hvilke branche kan få bogholder-hjælp?

Der er mange forskellige brancher, hvor Olsen Revision allerede har en finger med i spillet, og her kan blandt andet nævnes restaurationsbranchen, webshops, transport, rengøring og mange andre! Så selvom din branche ikke er nævnt, så skal du ikke tøve med at kontakte Olsen Revision, hvis du vil have en bogholder til at få styr på dit regnskab.

Nem aflevering af bilag til din bogholder nær Frederiksberg

Hvis du vil aflevere bilag personligt, så kan du nemt gøre det hos Olsen Revision som er placeret i København. Du kan dog også aflevere dine bilag digitalt, hvilket sparer dig for meget tid, så du kan bruge den på noget andet. Olsen Revision hjælper dig gerne i gang, så du kan spare tid ved at lave digitale bilag, ved f.eks. at scanne.

Der er typisk en række spørgsmål ved hvert nye samarbejde, da man skal stole på sit bogholderfirma, og her kan I stole trygt på Olsen Revision. Det er også muligt at booke et møde eller tale over telefonen, så samarbejdet kan blive tilrettelagt bedst muligt efter dine præmisser. Det er bl.a. derfor Olsen Revision er fleksible med at være bogholder på Frederiksberg.

Kontakt dit nye Frederiksberg bogholderi

Vil du i gang med at have Olsen Revision som dit bogholderfirma, så tøv ikke med at kontakte os.

Bogholder og revison nær dig:

Fordele for dig

  • Mere tid til dét du er bedst til
  • Rimelige priser
  • Timepris for rutineprægede opgaver: kr. 450,- (ekskl. moms)
  • Timepris for udkørende bogholder: kr. 550,- (ekskl. moms)
  • Timepris for komplicerede opgaver: kr. 600,- (ekskl. moms)

Interesseret? Kontakt os eller book et møde

Olsens Revision kan være din totalleverandør af revision, bogholderi, hjælp til regnskab og meget mere.

Book et møde herKontakt os her