Revision og bogholderi i Valby

Olsens Revision er en mindre revisionsvirksomhed i udvikling. Vi har hovedkontor i København K, men har siden stiftelsen udvidet vores kundekreds, så vi også omfatter mindre og mellemstore virksomheder i hele Storkøbenhavn – herunder også Valby. Vi sætter en ære i at være i stand til at yde professionel rådgivning, revision og bogholderi til en så stor kreds som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder derfor, at driver du virksomhed i Valby, så har du stadigvæk muligheden for at modtage professionel hjælp til bogholderi. Det eneste, du skal foretage dig, er at tage kontakt til Olsens Revision.

Bogholder Valby – Hvordan kan vi hjælpe dig?

Det primære formål for dig er at skaffe dig selv mere tid til at foretage dig det, som du er bedst til. Sagt på en anden måde, så anskaffer du dig mere tid og flere kræfter til at fokusere på dine kernekompetencer, hvis du overlader bogholderiet og revisionen til os. Du kan modtage et tilbud/pristjek på en løsning ved fremvisning af bilag og kontoudtog. I denne forbindelse hjælper vi gerne med at få en aftale i hus, som er til dit bedste. Der er altid en løsning.

Vi sætter en ære i skabe tilfredshed hos vores kunder. Derfor arbejder vi efter mottoet ”… går ikke med slips, men opsmøgede ærmer – knokler for din tilfredshed”. Herfor har vi oparbejdet fordelagtige kompetencer inden for revision og bogholderi. Ønsker du løbende bogføring, lønadministration, moms- og årsregnskab, juridisk rådgivning, debitor- og kreditorstyring eller noget helt sjette, så står Olsens Revision til rådighed. Det er her ingen hindring, hvis din virksomhed befinder sig i Valby. Det meste af vores arbejde fungerer online, hvorfor antallet af fysiske arrangementer er lille.

Vi anbefaler dig derfor at overlade al dit revisions- og bogholderiarbejde til os – det vil betale sig. Vi arbejder hertil med rimelige priser, hvorfor vi altid vil kunne tilbyde dig en løsning, som uden tvivl vil være fordelagtig. Tag derfor kontakt til Olsens Revision med det samme, du indser, at det bedst kan betale sig at lade professionelle fagfolk om dette arbejde. Så vil du hurtigere se vækst i din virksomhed.

Bogholder og revison nær dig:

Fordele for dig

  • Mere tid til dét du er bedst til
  • Rimelige priser
  • Timepris for rutineprægede opgaver: kr. 450,- (ekskl. moms)
  • Timepris for udkørende bogholder: kr. 550,- (ekskl. moms)
  • Timepris for komplicerede opgaver: kr. 600,- (ekskl. moms)

Interesseret? Kontakt os eller book et møde

Olsens Revision kan være din totalleverandør af revision, bogholderi, hjælp til regnskab og meget mere.

Book et møde herKontakt os her