Individuelt kursus i bogføring og regnskab

Få individuel undervisning hos Olsens Revision. Du kan enten blive undervist alene af en lærer, eller I kan være flere fra samme virksomhed. Det sikrer en høj effektivitet og undervisningen vil være tilrettelagt med undervisning i det der ønskes og er brug for.

Individuel undervisning er for dem, der har brug for undervisning hurtigt, og ikke kan vente på et et kursus, eller hvor der ønskes specifik undervisning, som ikke er en del af et kursusprogram.

Du kan bestille lige det antal du der ønskes, om det bare er et par timer, en hel dag eller måske flere gange. Du betaler altid kun for de timer du har booket, og er ikke bundet af et forløb, eller at skulle købe et bestemt antal timer. Tider kan bestilles fra gang til gang. Det er din garanti for en fair pris – på dine præmisser.

Skal du til at starte op med bogholderi, kan Olsens Revision hjælpe med at finde det bedste regnskabsprogram til lige præcis dine behov og sørge for, at det hele kører som det skal – også når du sidder med det selv på dit eget kontor.

Olsens Revision underviser i:

  • Bogføring: Finans, debitor, kreditor, åbningsbalancer, efterposteringer, afstemninger, rettelser m.v. – alle de ting der optræder i et normalt virksomhedsregnskab
  • At skifte mellem forskellige regnskabsprogrammer, import- og eksport af data i de programmer, der tilbyder disse muligheder
  • Løn: Hvordan man opsætter et lønsystem (Dataløn eller Danløn), manuel lønberegning, lønafstemning og årsopgørelser m.v.
  • Momsafstemning, likvide konti og lønkonti
  • Generel forståelse af regnskab og bogføring, nøgletal og ledelsesrapportering
  • Budgetter: Drifts-, etablerings- og likviditetsbudgetter. Opfølgning og kontrol af budgetter
  • Mangler der noget? Ring og hør…

Vi kan undervise i følgende regnskabsprogrammer: e-conomic, SummaSummarum, Dinero, Billy, eAccounting og C5.

Udvidet selvangivelse

Ønsker du en gennemgang af din egen bogføring og vejledning i at læse og udfylde din personlige selvangivelse, kan vi også hjælpe med det. Det vil oftest kunne klares på et par timer, men kan variere fra person til person, så kontakt os for et tilbud. Hvis du skal beskattes efter virksomhedsskatteordningen kan vi også hjælpe med det  og så kan du som udgangspunkt regne med der skal bruges ca. 1-2 timer ekstra.

Priser og vilkår

Prisen for individuel undervisning hos Olsens Revision er 750 kr. ekskl. moms pr. time og afregnes på minutbasis. Du vil få den samme underviser hver gang, hvilket sikrer dig det bedste forløb.

Der kan i nogen perioder, fx ved afslutning af årsregnskaber, være travlt og her kan en smule ventetid forekomme, men vi vil altid bestræbe os på at hjælpe dig hurtigst muligt. Booking i god tid er altid en god idé, så vi bedst muligt kan tilrettelægge din individuelle undervisning.