Jørgen Olsen

Indehaver

– 16 års erfaring og personlig service i højsædet

Jeg startede virksomheden Olsens Revision i København i 2007, i de efterfølgende 10 år havde jeg stor succes, med mange kunder og medarbejdere.

I 2017 solgte jeg virksomheden og startede en ny virksomhed i Vestsjælland, men jeg kom hurtigt til at savne storbyen og er derfor nu tilbage, med Olsens Revision.

– Jørgen Olsen

Kontakt: joo@0lsen.com

Søger dygtige talknuser(e) til professionelt samarbejde

Krav: Erfaren, selvkørende, disciplineret, kundevenlig. Tiltrædelsesdato sidste år.

Du vil modtage vederlag baseret på dit fakturererbare arbejde, så du bestemmer selv din løn.

 

Alle opgaver afregnes efter medgået tid på minutbasis til 700 kr. ekskl. moms pr. time, eller for 500 kr. ekskl. moms pr. time for rutineprægede opgaver der løses af vores assistenter herunder bogføring.

Bogføringssystemer

Vi arbejder i og har rutine i følgende systemer: E-Conomics, SummaSumuarum, C5, Uniconta, Saldo, Ledger, Gnucash, Dinero og Billys Billing.

Er dit ikke på listen? Så kan jeg måske godt hjælpe alligevel.

Vores primære system er dog n4s – hvis du får bogført hos os har du derfor ikke nogen udgift til regnskabsprogram og får løbende tilsendt PDF og/eller regnskabsfiler i åbent format.

Lønadministration

Vi kan hjælpe dig med administration af løn og medarbejdere, jeg har erfaring med følgende systemer: DataLøn, Bluegarden, Danløn, E-Indkomst og Letløn.

Men de fleste systemer ligner hinanden, så bruger du et kan jeg sikkert også hjælpe dig.

Vi kan hjælpe dig periodevis, men det er vores ønske at de fleste kunder er selvhjulpne – derfor vil vi gerne hjælpe dig med at sætte systemet op og oplære dig i brugen !

Alt det andet

Vi kan hjælpe med alle former for ansøgninger, blanketter og kommunikation med det offentlige herunder Skattestyrelsen, Erhvervsstyrelsen, Udlændingestyrelsen, Finanstilsynet, Kommunen m.m.

 

Vi tilbyder altså som udgangspunkt fuld erhvervsservice… !

 

Skræddersyede løsninger

Kunne du tænke dig at få automtiseret dit regnskab og kunne du tænke dig fuld kontrol ?